Национално съвещание на ръководството на МВР ще се проведе днес в

...
Национално съвещание на ръководството на МВР ще се проведе днес в
Коментари Харесай

МВР провежда днес съвещание за напредъка в борбата с престъпността

Национално заседание на управлението на Министерство на вътрешните работи ще се организира днес в постройката на Групово дело " Национална полиция ".

На съвещанието се чака да участват премиерът Бойко Борисов, основният прокурор Сотир Цацаров и шефът на Агенция „ Митници “ Георги Костов. 

Ще бъде разискван напредъка в битката с закононарушенията, и ще бъдат дадени повече уточнения по отношение на последните акции, свързани с телефонните измами, както и с трафика на опиати.

Вчера при огромна интервенция извършена редом в Горна Оряховица, в София, както и в Румъния, бе разрушена най-голямата група за телефонни измами у нас. Бяха арестувани шестима от най-високото йерархично равнище на групата, в това число и босът й, който е от Горна Оряховица. В Горна Оряховица са закопчани петима, които са били мулета на измамниците. Всички са български жители от цигански генезис. По време на акцията в Горна Оряховица са иззети повече от 6 първокласни возила, а в Румъния са открити стотици румънски сим карти и ваучери, от които са реализирани измамите.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР